Odrůdové složení: Tempranillo 90 % x Garnacha 5 % x Viura 2 % x Graciano 2 % x Maturana Tinta 1 %
Fementace probíhá částečně v tancích v nerezavějící oceli a částečně v betonových tancích v kontaktu s kvasinkami. Zraje 12 měsíců v amerických a francouzských dubových sudech. Má rubínově červenou barvu s granátovým odstínem, intenzivní aroma zralého červeného a černého ovoce, černého rybízu, bílého pepře a ušlechtilého dřeva. V chuti je sametové, příjemné, komplexní, minerální a velmi ovocité, dobře vyvážené, s dlouhou dochutí.
Doporučujeme podávat k tmavému masu, zvěřině a drůbeži.
Ocenění:
Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci.