Víno dosahuje zlatavé barvy s lehce zelenkavým meniskem. Velmi výrazné odrůdové aroma s převažujícími citrusovými tóny. V chuti tohoto svěžího vína naleznete stopy chlebové kůrky a letních hrušek v harmonické symbióze s tropickým ovocem.
Panenské víno je jen jednou, přichází třetí rok po zasazení keřů. Proto je pro nás toto víno malou slavností, kdy nedočkavě poznáváme, jak vína z tohoto vinohradu budou chutnat. I proto jsme tomuto vínu věnovali velkou péči a toto víno leželo po celou dobu výroby a zrání na jemných kalech ve velkém dubovém sudu.
Toto víno doporučujeme k hovězímu či vepřovému masu, k výraznějšími paštikám a sýrům s ušlechtilou plísní.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 10 - 14 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci až po dobu 3 let.