Toto dealkoholizované víno má svěží a pikantní chuť. Podává se dobře vychlazené a hodí se především k rybám a kuřeti. Vhodné pro jakoukoliv příležitost a hlavně pro ty, kteří z nějakého důvodu nemohou pít alkohol. Obsah Alkoholu je maximálně 0,09 % obj.
Doporučená teplota podávání: 6 - 8 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl šroubový uzávěr zalit vínem.
Nealkoholická vína REVINE
Nealkoholická jemně šumivá vína vyráběna ze svěžích mladých vín se zvýšeným obsahem CO2, podporujícího svěžest a stabilitu. Působí blahodárně na efektivnější trávení, kdy na rozdíl od alkoholických vín není organizmus nucen vynaložit energii na trávení alkoholu a veškerá energie je tak využita na trávení potravy. Příznivý vliv na lidský organizmus je zajištěn zvýšeným obsahem enzymů, organických kyselin a látek polyfenolového komplexu v nealkoholickém víně. Pro výrobu se používají odrůdy Pinot noir, Zweigeltrebe, Frankovka a nové odrůdy Ariana a Agni.
Založení firmy Vinselekt Michlovský a.s. v roce 1993 předcházela více než třicetiletá cesta vinařského guru Doc. Ing. Miloše Michlovského, DrSc., který je jedním z předních odborníků v oboru vinařství, vinohradnictví a šlechtění révy vinné. Nesporně je také průkopníkem zavádění nových technologií, metod a poznatků do praxe. Často usedá i v hodnotících komisích vinařských soutěží. Vinařství obhospodařuje cca 125 ha vlastních vinic ve velkopavlovické a mikulovské podoblasti. Již od počátku existence sbírá Vinselekt Michlovský přední ocenění v řadě kategorií vinařských soutěží doma i v zahraničí a na jaře 2010 získává historicky první ocenění Vinařství roku 2009 Jeho vína se pravidelně umisťují i v Salonu vín ČR. Roční produkce cca 1,3 milionů lahví je kategorizována do několika řad, které se odlišují jak původem hroznů tak technologickým zpracováním.