Malbec, Varietals, 2013, Santa Julia, 0,75l
Suché víno intenzivní fialové barvy, koncentrované a zářivé. Komplexní aroma se stopami zralého ovoce, fíků, švestek a hrozinek. Víno s plným tělem, bohatými taniny, výborně vyvážené s dlouho přetrvávajícím dozvukem.
Vinifikace: Ruční sběr hroznů. Klasická fermentace za přítomnosti ušlechtilých kvasinek a 10 denní macerace se slupkami.
Doporučujeme podávat k červeným masům a sýrům nebo k těstovinám s červenými omáčkami.
Alkohol: 13,5 % obj.
Doporučená teplota podávání: 16 - 18 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let.
Chardonnay, Varietals, 2014, Santa Julia, 0,75l
Suché víno jemné žluté barvy se zelenkavými odstíny. Lahodné víno se stopami banánů, jablek, hrušek, melounu a medu, s náznaky sušeného ovoce. V chuti pestré s výbornou kyselinkou, mimořádně harmonickým a vyváženým dozvukem.
Vinifikace: Krátká před fermentační macerace za studena pro extrakci bohatého aroma. Kvašení pod kontrolovanou teplotou za přidání vybraných kmenů ušlechtilých kvasinek. Bezprostřední lahvování pro udržení svěžesti.
Doporučujeme poádvat jako aperitiv, či k rybám, kuřeti, těstovinám nebo k sýrům.
Ocenění:
Alkohol: 13,0 % obj.
Doporučená teplota podávání: 10 - 12 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem.