Barva vína je sytě rubínová. Vůně silně odrůdová, černorybízová. Chuť mohutná, s tóny vařeného černého rybízu a černých třešní. Dochuť dlouhá, výrazně taninová.
Obec: Bořetice
Trať: Kraví hora
Alkohol: 13,0 % obj.
Zbytkový cukr: 0,3 g/l
Kyseliny: 5,3 g/l
Bezcukernatý extrakt: 28,4 g/l
Cukernatost hroznů při sběru: 23,0 °NM
Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 3 - 6 let od lahvování.
Hrozny pro výrobu tohoto vína byly sbírány: 5. 11. 2013
Z této šarže vína bylo vyrobeno 600 kusů lahví.