Odrůdové složení: Syrah x Merlot x Cabernet Sauvignon.
Víno zrálo 18 měsíců ve francouzských dubových sudech. Má tmavě třešňově červenou barvu s fialovými odlesky, výrazné a elegantní aroma koření, černého ovoce, švestek a třešní s delikátním podtónem dřeva. V chuti je elegantní a masité, ovocité, s vyzrálou tříslovinou a tóny cedru a zakouřenosti.
Doporučujeme podávat k tmavým masům a zvěřině a dalším chuťově výrazným náročnějším úpravám pokrmů včetně omáček.
Doporučená teplota podávání: 15 - 17 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je vhodné k archivaci.
Vinařství navazuje na dlouhou vinařskou tradici rodiny Sumarroca pod Katalánskými Pyrenejemi. V osmdesátých letech 20. století se rodina přestěhovala do Sant Sadurní D´Anoia v oblasti Penedés a začala se věnovat nejen místním ale i zahraničním odrůdám na 455 ha vinic ve třech rozdílných vinohradech. Nádherné sídlo uprostřed vinohradu vyzařuje úspěšnost jejich počínání. Dnes patří k nejdůležitějším výrobcům v oblasti Penedés. Vyrábí nejen tichá vína, ale především šumivá vína Cava, která jsou vysoce oceňována.