Toto nádherné víno má výraznou, rubínově červenou barvu a velice intenzivní vůni. Chuť je velmi plná a bohatá s tóny zralého ovoce a třešní se sametově jemnou tříslovinou. Víno zrálo 2 roky v dubových sudech. Hrozny pro jeho výrobu pocházejí z organické produkce (BIO).
Amarone je klasická italská metoda výroby vína, při které se sklizené hrozny nejméně 4 měsíce suší na vzduchu a ztratít tak kolem 40 % vody. Díky tomu vznikne velmi koncentrovaná vůně i chuť, pro kterou jsou tato vína celosvětově velmi oblíbená.
Doporučujeme otevřít 2 hodiny předem a podávat k pečením, zvěřině a vyzrálým sýrům.
Doporučená teplota podávání: 18 - 20 °C
Skladujte při teplotě 6 - 10 °C, bez přístupu světla a v horizontální poloze, aby byl korek zalit vínem. Víno je možné archivovat po dobu 8- 10 let od lahvování.